Velkommen til Bella’s side

[icon][/icon][title]Stamtavle[/title][icon][/icon][title]Fotos[/title][icon][/icon][title]Udstillinger[/title][icon][/icon][title]Tilbage til vores chow'er[/title]

Må vi præsentere:
INTCH DKCH SCH KLBCH KLBV16 KTH-B KTH-S KTH-G Stagebo’s Angel Of The Morning – kaldet “Bella”.

Bella blev født den 3. september 2012 hos Kennel Stagebo og endte på “mystisk vis” her hos os, hvilket vi har været glade for lige siden.
Bella har vist sig at være en helt fantastisk chow, der ikke nok med at komme til at se rigtig pæn ud på ydersiden, også er uhyre velfungerende “indvendig”.
For at få Bella socialiseret, startede vi straks til hvalpemotivation med hende, og det viste sig hurtigt, at Bella faktisk kunne lide at komme til træning – hvis altså træningen foregik på hendes præmisser. Da hvalpemotivationen var forbi, fortsatte vi derfor på Kørekort Til Hund, som blev en stor succes, da Bella formåede at bestå alle 3 niveauer, så hun i dag har kørekort i både bronze, sølv og guld.

Derudover er hun blevet udstillet i al den tid, som vi har haft hende, og det med helt fantastiske resultater.
I november 2015 blev hun Årets Chow Chow Tæve og i juni 2016 blev hun Klubvinder 2016, som er den chow (af alle både hanner og tæver), der har vundet mest på chow-klubbens egne udstillinger i 2015/2016 – en titel, der aldrig før er blevet vundet af en tæve.
I 2016 og 2017 blev udstillinger sat lidt i baggrunden grundet et par hvalpekuld, og vi valgte at beholde en tæve fra hvert kuld, så familien blev udvidet med “Queenie” og “Roxie”, og så må fremtiden vise, om de kan leve op til deres mors fodspor. I 2018 er Bella dog vendt tilbage til udstillingsringen, hvor hun den 12. maj fik det sidste cacib, der skulle til for at hente titlen International Champion hjem.