Sidste nyt

AUGUST 2021:
Den 1, august holdt DKK Kreds 4 nordisk udstilling i Brørup, og endnu engang var Kennel Bakkebo klar i form af “Vicky” og “Roxie”. Og nu var Roxie varmet op fra dagen før, så hun gentog succes’en og vandt åben klasse med excellent og ck. Senere blev hun Bedste Tæve og fik nordisk certifikat. Det “rigtige” certifikat lod hun gå videre, da hun var blevet champion dagen før.
“Vicky” fik excellent og blev nr. 2 i juniorklassen.

“Roxie” blev Bedste Tæve

JULI 2021:

Den 31. juli holdt Dansk Chow Chow Klub udstilling i Langeskov. Og vanen tro var “Vicky” og “Roxie” slæbt med. Denne gang var det dog “Roxie”, der fik lov til at shine, for hun fik excellent og vandt åben klasse med ck, og senere blev hun Bedste Tæve og fik dermed det længe eftertragtede sidste certifikat, der udløste titlerne Dansk og Svensk Champion. Hun sluttede som Bedst I Modsatte Køn.
“Vicky” fik excellent og blev nr. 2 i juniorklassen.

"Roxie" ny Dansk og Svensk Champion
“Roxie” ny Dansk og Svensk Champion

“Roxie” blev Bedste Tæve


Den 24. juli holdt chowklubbens for kontaktudvalg Jylland/Fyn sommerskue på Løgballe Camping. Fantastisk opbakning med 31 tilmeldte chow’er. Endnu engang var det “Vicky” og “Roxie” der måtte slæbes med, og endnu engang var det “Vicky” der løb med trofæerne. Hun vandt juniorklassen og blev Bedste Tæve og senere Skuets Bedste Hund.


JUNI 2021:

Den 18. juni holdt Dansk Kennel Klub nordisk udstilling i Vejen, og den 19. og 20. holdt de internationale udstillinger samme sted.
Igen var “Vicky” og “Roxie” tvangsindlagt til at skulle udstilles, og vi tog afsted med campingvognen allerede onsdag.
Fredag blev en super dag for “Vicky”, da hun gentog succes’en fra den sidste week-end. Hun fik excellent og vandt juniorklassen med ck, og fik endnu et juniorcertifikat. Senere endte hun igen som Bedste Tæve med endnu et af de “rigtige” certifikater, og hun sluttede ligesom sidst af med at blive Bedst I Modsatte Køn, da farfar Kool Kashmir From Kwaitang endnu engang løb med BIR-placeringen.
“Roxie” fik excellent og blev nr. 3 i åben klasse uden ck.

Lørdag fik “Vicky” excellent og blev nr. 2 i juniorklassen uden ck, og “Roxie” fik excellent og blev nr. 3 i åben klasse uden ck.

Søndag fik “Vicky” excellent og blev nr. 2 i juniorklassen med ck. Senere blev hun 4. bedste tæve. “Roxie” fik excellent og blev nr. 2 i åben klasse med ck.

“Vicky” blev Bedste Tæve

Den 12. juni holdt Dansk Chow Chow Klub dobbelt-udstilling i Sandved. “Vicky” (Bakkebo’s Victory Girl) og “Roxie” (Bakkebo’s Royal Roxanna) var tilmeldt begge udstillinger, og gjorde det specielt godt om formiddagen.
“Vicky” fik excellent og vandt juniorklassen med ck, hvilket udløste 2 junior-certifikater. “Roxie” fik ligeledes excellent og vandt åben klasse med ck. De skulle derfor begge ind i konkurrencen om Bedste Tæve, og her trak “Vicky” det længste strå og blev Bedste Tæve, hvilket udløste det “rigtige” certifikat. Hun sluttede af som Bedst I Modsatte Køn, da hun tabte til sin farfar Kool Kashmir From Kwaitang. “Roxie” endte som 3. bedste tæve med reserve-certifikat.

Om eftermiddagen så det noget anderledes ud. Her måtte “Vicky” tage til takke med en very good, mens Roxie fik excellent men uden ck.

“Vicky” blev Bedste Tæve