Sidste nyt


NYHEDER 2018:

NOVEMBER 2018:
Roxie og Bella har igen været på udstilling – denne gang på Dansk Kennel Klub’s store internationale udstillinger i Herning den 3. og 4. november.
Lørdag vandt Roxie mellemklassen med excellent og ck, hvilket var rigtig fint. Bella blev nr. 3 i championklassen, dog uden ck denne gang.
Søndag gik vi helt amok. Roxie vandt igen mellemklassen med excellent og ck, og da vi skulle konkurrere om Bedste Tæve, snød hun alle de andre og vandt. Det betød, at hun skulle konkurrere med sin farfar i konkurrencen om Bedst I Racen og Bedst I Modsatte Køn, og endnu engang snød hun alle og blev Bedst I Racen. Hun fik dermed endnu et certifikat, et cacib og titlen Dansk Vinder 2018. Bella blev nr. 3 i championklassen med ck, men blev ikke placeret yderligere.
Vi valgte at blive til gruppekonkurrencen, hvor vi dog godt vidste, at vi ikke havde en chance. Roxie er i mellemklassen, hvilket vil sige, at hun lige nu er i gang med at udvikle sig, og derudover er hun først på vej op i pels, efter hun har været næsten helt skaldet. Men tøsen gjorde det rigtig godt, gik og stod flot, så det var også en dejlig oplevelse vi kan putte i rygsækken.

Bakkebo's Royal Roxanna Bedst I Racen
Bakkebo’s Royal Roxanna Bedst I Racen

 

BIR og BIM
T.v.: Bedst I Modsatte Køn (Roxie’s farfar) Piuk Chow Possesses Black Passion. T.h. Bedst I Racen Bakkebo’s Royal Roxanna

 

OKTOBER 2018:

Den 26. oktober har Queenie født 3 røde hanhvalpe. Både mor og børn har det godt.

SEPTEMBER 2018:

Den 24. september har vi fået Queenie scannet, og hun er drægtig. Hvalpene forventes omkring 1. november.

Den 15. september var Roxie og Bella igen på turne, og denne gang gik turen til Dansk Chow Chow Klub’s udstilling i Aars. Roxie havde i mellemtiden smidt 3 af de 5 hår, hun havde med til Kirke Hyllinge, så hun måtte tage til takke med en very good – men hvad, sådan en skal alle champions jo have. Heldigvis gjorde mor Bella det bedre, da hun blev nr. 2 i championklassen og sluttede af med at blive udstillingens 2.  bedste tæve. Desværre er der igen ingen billeder fra udstillingen. Nu holder vi en pause med udstillinger til først i november.

Den 8. september var Roxie og Bella med på Dansk Chow Chow Klub’s udstilling i Kirke Hyllinge. Roxie har ca. 5 hår på kroppen, men vi havde valgt at “investere” nogle præmieringer i at fastholde hende til udstillingsringen, som hun har lidt blandede meninger om. Hun fik dog excellent i dag, men fik ikke ck på grund af pelsen. Bella var også med, og hendes resultater afhænger jo altid af hendes dagshumør, som i dag var meget svingende. Bella fik excellent og blev nr. 3 i championklassen med ck. Jeg har desværre ingen billeder fra dagen.


AUGUST 2018:

Vi har parret Bakkebo’s Queen Of Quality (“Queenie”) med Piuk Chow A Paradise Of Happiness (“Happy”), og vi håber på hvalpe omkring 1. november 2018. Se mere under “Hvalpe”.

Den 5. august 2018 var både Roxie og Bella med på Dansk Kennel Klub, Kreds 5’s nordiske udstilling i Billund. Roxie havde smidt det meste af pelsen, og Bella var ikke i udstillingshumør. Men begge tøser klarede det flot, og Roxie vandt juniorklasse tæver med Excellent og ck. Senere blev hun 4. bedste tæve, så hun på nuværende tidspunkt ligger som 3. bedste tæve i Dansk Chow Chow Klub. Bella fik ligeledes Excellent, men måtte tage til takke med en 3. plads med ck.


JUNI 2018:

Den 30. juni var både Roxie og Bella med på Kontaktudvalg Jylland/Fyn’s sommerskue på Løgballe Camping.
Roxie vandt juniorklasse tæver og blev senere Skuets Bedste Tæve, og Skuets Bedste Hund i Modsatte Køn. Hendes 2 kuldbrødre Teddy (Bakkebo’s Rocking Remix) og Yogi (Bakkebo’s Rain Man) var også med, og de blev henholdsvis nr. 1 og 2 i juniorklassen, og senere Bedste Han 2 og 3. Bella-mor var skam også med, og hun blev bedste championtæve og Skuets Bedst Champion, så det var en dejlig dag.

 

Skkuets Bedste I Modsatte Køn: Bakkebo’s Royal Roxanna

 

Skuets Bedste Champion: MultiCH Stagebo’s Angel Of The Morning

 

Bakkebo’s Rocking Remix (Teddy) og Bakkebo’s Rain Man (Yogi)

 


Den 25. juni kan vi i Kennel Bakkebo fejre “sølvbryllup”. Det er nemlig præcis 25 år siden, at det første kuld chow-hvalpe så dagens lys i Kennel Bakkebo.

I de 25 år har vi haft 18 kuld hvalpe, så vi kan vist ikke kaldes stor-opdrættere. Men vi er glade og stolte over de hvalpe, der har forladt vores kennel og kommet til de bedste hjem, man kan forestille sig. Flere har også været udstillet og taget flotte resultater og titler med sig i bagagen, men det vigtigste er, at de har været gode og velfungerende familie-hunde. Tak til alle vores hvalpekøbere for at vi kan sige det i dag. Vi er dog langt fra færdige, og vi håber på et enkelt kuld hvalpe i slutningen af 2018.

 

Roxie har været på udstilling i Vejen den 16. og 17. juni.
Roxie blev udstillet 2 dage i træk i juniorklassen, hvor hun begge dage fik Excellent og vandt klassen med CK. Det udløste begge dage et DK Juniorcertifikat, som hun allerede havde et af, og dermed blev hun DK Juniorchampion. Ikke nok med det, så blev hun lørdag 4. bedste tæve og søndag 2. bedste tæve – og begge dage fik hun ligeledes det “store” certifikat, som skal bruges for at opnå titlen Dansk Champion. Om søndagen kvalificerede hun sig ydermere til Crufts 2019. Hun har nu 3 “store” certifikater, men er slet ikke gammel nok til titlen endnu, da hun skal være 2 år, før denne titel kan erhverves. Billede kommer senere.

DKJUCH Bakkebo’s Royal Roxanna (“Roxie”). Foto: Carsten Lyng

 

MAJ 2018:
Roxie og Bella har været på udstilling i Roskilde.
Roxie blev udstillet 3 dage i træk i juniorklassen, hvor hun fik Excellent 2 af dagene og vandt klassen, dog uden ck, og den sidste dag måtte hun nøjes med Very Good.
Bella derimod var kun tilmeldt lørdag og søndag, og hun lagde stærkt ud om lørdagen, hvor hun blev Bedst I Racen. Det udløste det cacib, som hun netop manglede for at fuldende titlen International Champion. Om søndagen fik hun excellent med ck, blev 2. vinder i championklassen og 3. bedste tæve.

INTCH DKCH SCH KLBCH KLBV16 KTH-B KTH-S KTH-G Stagebo’s Angel Of The Morning (“Bella”)

 

APRIL 2018:
21.04.2018: Roxie har været på udstilling i Ejby, hvor hun fik excellent og vandt juniorklassen med ck. Hun fik dermed 2 juniorcertifikater og blev senere 2. bedste tæve med certifikat.
På samme udstilling deltog Roxie’s bror Bakkebo’s Rain Man (“Yogi”), som også fik excellent og vandt juniorklassen, dog uden ck.

Bakkebo’s Royal Roxanna

 

Bakkebo’s Rain Man

MARTS 2018:
17.03.2018: Roxie har været på udstilling i Bredsten, hvor hun fik excellent og blev 2. vinder i juniorklassen.

11.02.2018: Roxie har været på udstilling i Fredericia, hvor hun fik very good i juniorklassen

NYHEDER 2017: 

03.12.2017 Roxie bliver Bedste Hvalp og Best In Show Hvalp 3 på DKK Kreds 5’s juleskue i Billund
26.11.2017 SKUETS BEDSTE HUND på Kontaktudvalg Jylland/Fyn’s juleskue i Bredsten bliver Bakkebo’s Quintesse (”Bamse)

Bakkebo’s Quintesse (“Bamse”)

På samme skue bliver Roxie Bedste Hvalp og hendes bror Bakkebo’s Rocking Remix (”Teddy”) bliver Bedste Hanhvalp

Bakkebo’s Royal Roxanna og Bakkebo’s Rocking Remix

På samme skue bliver Bakkebo’s Quark (”Luffe”) 2. bedste han

Bakkebo’s Quark

Bakkebo’s Queen Of Quality (”Queenie”) bliver nr. 2 i mellemklasse tæver

Bakkebo’s Queen Of Quality

CH Stagebo’s Angel Of The Morning (”Bella”) bliver nr. 2 i championklasse tæver

Stagebo’s Angel Of The Morning
05.11.2017 Roxie bliver Bedste Hvalp på Dansk Kennel Klub’s udstilling i Herning
04.11.2017 Roxie bliver Bedste Hvalp på Dansk Kennel Klub’s udstilling i Herning
14.10.2017 Roxie bliver Bedste Hvalp og Bedst In Show Hvalp 3 på Dansk Chow Chow Klub’s udstilling i Aars. Brormand Yogi (Bakkebo’s Rain Man) bliver Bedste Hanhvalp

Bakkebo’s Royal Roxanna og Bakkebo’s Rain Man
02.09.2017 Roxie bliver Bedste Baby på Dansk Chow Chow Klub’s udstilling i Fredericia. Brormand Yogi (Bakkebo’s Rain Man) bliver Bedste Babyhan

Bakkebo’s Royal Roxanna og Bakkebo’s Rain Man
05.08.2017 Bakkebo’s Rain Man (”Yogi”) bliver Bedste Baby på DKK Kreds 3’s nationale udstilling i Odense. Roxie bliver Bedste Babytæve

Bakkebo’s Rain Man
24.06.2017 Roxie bliver Bedste Baby på Kontaktudvalg Jylland/Fyn’s sommerskue i Løgballe. På samme skue bliver Louise Larsen vinder af Barn & Hund – også med lille Roxie

Bakkebo’s Royal Roxanna

 

Louise og Roxie
17.03.2017 Bella har født 5 hvalpe: 4 røde hanner og 1 fawn tæve.
20.02.2017 Bella er drægtig og skal have hvalpe omkring 20. marts 2017
18.01.2017 Bella er parret med CH Piuk Chow Paradise A Place On Earth, og vi håber på hvalpe omkring 22. marts 2017

NYHEDER 2016:
10. december 2016: Bakkebo’s Quark (“Luffe”) bliver Bedste Baby på chowklubbens juleskue i Bredsten. Dommer: Jan Sonne-Schmidt, DK
4. december 2016: Bakkebo’s Quintesse (“Bamse”) bliver Bedste Baby på DKK Kreds 5’s juleskue i Billund. Dommer: Jørgen Hindse, DK
26. november 2016: Bakkebo’s Queen Of Quality (“Queenie”) bliver Bedste Baby på chow-klubbens årsafslutning i Middelfart. Dommer: Bill Buell, USA
22. oktober 2016: Vi har en rød tævehvalp til salg – se mere på hvalpesiden.
20. oktober 2016: Nye billeder på hvalpesiden.
12. oktober 2016: Nye billeder på hvalpesiden.
26. september 2016: Nye billeder på hvalpesiden.
25. august 2016: Bella har født 4 hvalpe: 3 tæver og 1 han – alle røde. Alle hvalpe er solgt (eller bliver her).
Juli 2016: Bella (Stagebo’s Angel Of The Morning” er parret med Figo og venter hvalpe omkring 22.-27. august 2016.

Bella har fra februar til juni 2016 opnået følgende resultater:
* 3 x Bedst I Racen og 2 x Bedst I Modsatte Køn

* Blev Svensk Champion i marts måned.
* Blev Klubvinder 2016 i juni måned (den mest vindende chow af alle på specialudstillinger i 2015/2016). Bella er første tæve, der opnår denne titel.
013-050616-Bella-8820-web

 

NYHEDER 2015:
I 2015 opnåede “Bella” følgende:

* Blev Dansk Champion i marts måned
* Bestod Kørekort Til Hund på guldniveau i marts måned (havde forinden bestået både bronze og sølv)

* Blev Klubchampion i oktober måned (på de første 4 klubudstillinger i træk, efter at hun var blevet champion – ingen chow’er har gjort dette før Bella)
* Blev Årets Chow Chow Tæve nr. 1 i november måned.

0084-Rosmarie-1-web