Bakkebo’s Queen Of Quality – “Queenie”

Bakkebo’s Queen Of Quality

Velkommen til Queenie’s side.

Queenie er fra vores Q-kuld, som efter mere end 8 års ventetid uden hvalpe, endelig kom til verden den 25. august 2016.
Forældre til Queenie er vores egen “Bella” (CH Stagebo’s Angel Of The Morning) og den uhyre velbyggede han CH Figo.
Queenie startede sin udstillingskarriere, få dage efter, at hun var 3 måneder gammel, og fik super fine resultater. Træningsmæssigt gjorde hun det også rigtig fint, men grundet sygdom i familien, fik Queenie en “ufriivillig” pause herhjemme, der ikke gjorde hende godt. Nu synes hun, at det er lidt grænseoverskridende at skulle gennemgåes af en dommer, eller i det hele taget, hvis folk kommer for tæt på.

Så vi er startet på træning igen – alene for socialiseringens skyld, og vi har valgt at gå på “Lydig Familiehund” ( gamle dage kaldet Kørekort til hund). Queenie ELSKER at gå til træning, og hun elsker de andre hunde, og en af instruktørerne er også hendes bedste ven, men vi arbejder hårdt på den generelle socialisering. Vi kan dog mærke stor fremgang, så vi fortsætter ufortrødent, og pludselig er Queenie at finde i en udstillingsring, men først når hun selv er klar til det.

Queenie fødte den 26. oktober 2018 sit første kuld hvalpe. Den stolte far var Piuk Chow A Paradise Of Happiness.
Den 2. januar 2020 fødte Queenie sit andet kuld hvalpe. Denne gang blev hun bevidst parret med sin morfar Mi-Pao’s Red Sumac, og vi fik 2 super fine hvalpe – præcis som vi gerne ville med den tætte kombination.