DKJUCH DKV18 Bakkebo’s Royal Roxanna – “Roxie”

Bakkebo's Royal Roxanna - 15 mdr. gammel

Velkommen til Roxie’s side.

Roxie er fra vores R-kuld, som kom til verden den 17. marts 2017.
Forældre til Roxie er vores egen “Bella” (CH Stagebo’s Angel Of The Morning) og den flotte fyr CH Piuk Chow Paradise A Place On Earth.
Roxie startede sin udstillingskarriere, få dage efter, at hun var 3 måneder gammel, og har opnået flotte resultater her kort før hendes 2 års fødselsdag.
Hun opnåede i juni 2018 titlen Dansk Juniorchampion (DKJUCH), ligesom hun i november 2018 fik titlen Dansk Vinder 2018 (DKV18), da hun blev Bedst I Racen på Dansk Kennel Klub’s store udstilling i Herning.
I løbet af 2018 fik Roxie tildelt 5 danske certifikater og 1 cacib, og i januar 2020 fik hun et svensk certifikat og endnu et cacib. Man skal kun bruge 3 certifikater for at blive Dansk Champion, men det sidste skal være opnået, efter hunden er fyldt 2 år, og da vi nåede dertil, valgte Roxie at springe sit ene korsbånd, så 2019 også forsvandt fra udstillingskalendere. I begyndelsen af 2020 var vi så klar – og så kom Corona’en, så vi venter stadig på udstilling. Derfor har vi valgt at parre Roxie i maj måned, og vi er så heldige, at hun skal have hvalpe omkring den 1. juli 2020. Så må titlerne hentes på et senere tidspunkt.